یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۹
الأحد ٣ جمادى الثانية ١٤٤٢
Sunday, January 17, 2021
اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی
حجت الاسلام والمسلمین واعظی:
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در همایش معنویتهای نوظهور گفت: تأکید بر قرائت انسانی از دین که در السنه برخی نواندیشان دینی است، دین را از خاصیت جهت دهی به بشر تهی میکند.
سلسله جلساتی با موضوع «یهود و فرزندان آن» شنبه هر هفته به همت مؤسسه فرهنگی آموزش قرآن و تجوید میقاتالقرآن برگزار میشود.
یک پژوهشگر مسائل استراتژیک بیان کرد
حجتالاسلام حدادپور با بازخوانی متفاوت جنایت داعش در پایگاه هوایی اسپایکر، گفت: نمک ذاتیِ تسلیمناپذیری، در قربانیان این جنایت دیده نمیشود. ما تعابیری مثل مدافعان حرم را خلق کردیم که موج ایجاد کرد. قرائت شیعه از قرآن و سنت، جذاب و سلحشورانه است.
رئیس پژوهشکده علوم اسلامی:
حجتالاسلام رضانژاد با بیاناینکه ریشه تکفیر و بسیاری از جنایات وهابیت را باید در ظاهرگرایی و برداشتهای غلط از دین جستجو کرد، گفت: یکی از این اشتباهات مربوط به توحید و شرک است که با برداشت ناصحیح، توسل و تبرک را آلوده به شرک میداند.
یک استاد حوزه علمیه:
حجتالاسلام مجدهاشمی گفت: انگلیس خبیث، وهابیت و بهائیت این گروه صهیونیستی و ضد اسلام را به عنوان اسلام ساختگی علیه اسلام ناب محمدی تاسیس کردند.
مدیر گروه نقد وهابیت مرکز تخصصی کلام و ادیان:
حجتالاسلام عباسی با بیاناینکه مسئله ساخت قبر و بارگاه بر مزار بزرگان در بسیاری از ادیان رایج و مهم است، گفت: بخش عمده اهمیت بقیع و بارگاه ائمه(ع) آن به دلیل تامین هویت اسلامی است، هویتی که وهابیت میکوشد با تخریب آثار اسلامی آن را از بین ببرد.
یک بانوی رهیافته از فرقه بهائیت هدف اصلی ایجاد این فرقه را نابودی و ریشه کنی دین اسلام دانست و گفت: شیوع فرقه بهائیت و اقناع و تبلیغ آن در ایران بیش از نقاط دیگر جهان است.
جشنواره کتاب سال فرق، ادیان و مذاهب به همت مجمع فعالان فرق، ادیان، اقوام و مذاهب(مفام) برای نخستین بار برگزار میشود.
سمینار «افراطگرایان تکفیری و ایجاد تفرقه بین امت اسلامی» با موضوعاتی همچون نقش دنیای مجازی و دیجیتال در تآمین مالی این گروهها با حضور صاحبنظران در مالزی آغاز به کار کرد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در گرجستان:
قوام شهیدی با اشاره به راهکارهای مقابله با جریانهای افراطی و تکفیری، گفت: تحقق این هدف مستلزم این است که پیروان ادیان الهی با اراده مستمر و خستگیناپذیر سرچشمههای تباهی و ظهور جریانهای افراطی را کشف و ریشههای آنها را بخشکانند.
کنفرانس بینالمللی «نقش معارف دینی در مقابله با جریانهای افراطی و تکفیری» با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در گرجستان و اداره مسلمانان گرجستان در شهر تفلیس برگزار میشود.
نشست «جایگاه دادهکاوی در وهابیتپژوهی معاصر» با ارائه کامیار صداقت ثمر حسینی و میزبانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار میشود.
ناگفتههای ادیان در مورد شیطانپرستی
حجتالاسلام عرب با بیان اینکه شیطانپرستان بسیاری از نمادها را مصادره و به نام خود مطرح کردهاند، گفت: یکی از کارکردهای شیطانگرایی برای قدرتهای بزرگ این بود که میخواستند هیمنه ادیان را بشکنند.
رئیس موسسه بهداشت معنوی با اشارهبه نمادهایی که شیطانگرایان برای ترویج افکارشان به کار میگیرند، گفت: آنها با مصادره و تحریف نمادهای جهانی میکوشند مردم را با نظرات خود همراه کنند، در این میان برخی جریانها نیز سبب بزرگنمایی شیطانپرستان میشوند.
به مناسبت سالگرد شهادت سردار دل ها
کتاب «حاج قاسم سلیمانی» ویژه کودکان و نوجوانان اثر مشترک طاهر خوش و علی باباجانی از سوی انتشارات ارمغان کوثر منتشر شد.
نویسندگان و هنرمندان لبنانی در اولین سالگرد ترور سردار سلیمانی به دست مزدوران آمریکایی با نوشته ها و کتاب هایشان به تکریم مقام این شهید ایرانی ...
معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تبیین کرد؛
حجت الاسلام والمسلمین یعقوب نژاد با بیان این که انتقال فرهنگ و تمدن اسلامی بدون داشتن منابع مرجع غنی ممکن نیست، گفت: منابع مرجع منابعی هستند که ...
در «چهره تو قبله هر شاعر است» می خوانیم
کمال السید در کتاب «چهره تو قبله هر شاعر است»، به گوشه هایی از زندگی پیامبر گرامی اسلام(ص) پرداخته که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
کتاب «این تو و این ماجرای عشق من»، شرحی بر زندگی حضرت خدیجه (س)، نوشته انسیه سادات هاشمی برای دومین بار چاپ و روانه بازار کتاب شد.