یکشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۱
الأحد ٢٠ شوّال ١٤٤٣
Sunday, May 22, 2022
اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی
تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) عنوان کرد
حجت الاسلام کلانتری گفت: دوره تخصصی امر به معروف و نهی از منکر در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و انجام امور فرهنگی در جامعه اسلامی برگزار می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس:
قانعی گفت: «دیبا» برندی برای برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری در زمینه مد و لباس است که نه تنها به دنبال موازی کاری و یا رقیب برای پویش گران مد ولباس نخواهد بود که بستر ساز پویایی بیشتر هنرمندان و صنعتگران آن باید باشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی جهرم:
بمانا گفت: از سال ۱۳۸۳ تا کنون در جهرم، بیش از ۱۳۰ بیمار مرگ مغزی اعضای خود را اهداء کرده اند.
مدیرعامل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران در استان فارس خبر داد
اکبری گفت: چهارمین مسابقه بزرگ نقاشی کودکانه «نه به دخانیات» با همکاری جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و موسسه «ترنم زیبای محبت» در هفته ملی بدون دخانیات برگزار می شود.
شهردار شیراز:
اصنافی گفت: ورزش باستانی ایران اسلامی، یک ورزش غنی است و تمامی ابعاد اخلاقی، ورزشی و هنری در آن گنجانده شده است.
نماینده مردم جهرم در مجلس:
رضایی کوچی گفت: روستاهای بخش «سیمکان»، به عنوان روستای هدف طرح خوداشتغالی خانگی توسط بنیاد «برکت» قرار گرفته است.
وضعیت ۱۰ بیمار کرونا در فارس وخیم است و ۱۱۳ بیمار مشکوک و یا دارای علامت کرونا در بیمارستان های استان فارس بستری هستند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس:
فرهادی گفت: نمایشگاه شاهراه شناخت، اتصال و ورود به اقتصاد و تجارت ایران است و کیفیت فنی و استانداردهای بالای تولیدات ایرانی و قیمت مناسب آنها فرصتی برای مراودات اقتصادی بیشتر با سایر کشورهاست.
مدیرکل کمیته امداد فارس:
موصلی گفت: فارس با ۹ تیم پهپادی اجرا شده و ۱۰ تیم در حال اجرا، بزرگترین ناوگان پهپادی میان ادارات کمیته امداد استان های کشور را به خود اختصاص داده است.
با نگاهی به کتاب «حمزه»/
شهید محمد حسین حمزه فعالیت های جهادی را وظیفه خود می دانست و اعتقاد داشت که این گونه فعالیت ها باید با قدرت انجام شود.
منابع خبری شنبه شب گزارش دادند، در پی حملات توپخانه و موشکی ساعاتی پیش عربستان سعودی به شمال یمن، سه غیرنظامی کشته شدند.
نگاهی به کتاب«نور نیایش»/
امامت امام سجاد(ع) با جانسوزترین روز در تاریخ شیعه یعنی عاشورا آغاز شد، با زخم های بی امان بر پیکره اسلام بر اثر قیام های گوناگون شیعیان و ظلم بی ...
مجموعه نشستهای رونمایی از کتابهایی با موضوع انقلاب اسلامی، با عنوان «خیابان انقلاب» به همت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.
نگاهی به کتاب«نسخه محرمانه»/
شاعر «نسخه محرمانه»با تعریف عشق در مدارهای دینی و توجه به مضامین انسانی بدون پرده دری جذابیت اشعار عاشقانه را حفظ کرده است.