سرویس :
سیاسی
-
مجلس
|
|
زمان : |
۱۳۹۸/۸/۲۱ - ۰۹:۵۴ |
|
شناسه خبر : |
۸۵۳۳۳۱ |
«جلیل رحیمی جهان آبادی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش مساجد اهل تسنن و تشیع در وحدت آفرینی بین امت اسلام گفت: جایگاه مسجد به عنوان کانون تربیتی، سیاسی و اجتماعی در اسلام فوق العاده مهم است. پیامبر بعد از اینکه به مدینه ورود پیدا کردند، اصلی ترین کانون مشاوره و حل مشکلات مردم و حل اختلافات برای حل مسایل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را مسجد قرار دادند.
دبیر فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متاسفانه با مرور زمان این نقش کلیدی مساجد در جامعه کمرنگ شد و الان مساجد صرفا به محلی برای برگزاری نماز تبدیل شده است این در حالی است که مساجد می توانند کانون همفکری، مشورت و کار فرهنگی و تربیتی و همچنین آموزش های مناسب به مردم برای زندگی بهتر باشند.
وی ادامه داد: بحث وحدت از ابتدا در مساجد دنبال می شد، وقتی در طول شبانه روز تاکید شده است که پنج بار نماز برگزار شود، هفته ای یک بار نماز جماعت و سالی یک بار حج برگزار شود، همه اینها نشان می دهد که تاکید اسلام بر در کنار هم بودن امت اسلام است.
رحیمی جهان آبادی بیان کرد: اسلام دینی است که تنوع قومی و مذهبی را به رسمیت شناخته است و زمانی هم که پیامبر وارد مدینه شدند، هیچ گروهی را حذف نکردند. از مهاجر و انصار تا یهودی و مسیحی را در کنار هم قرار دادند و صلح و محبت را بین امت اسلام جاری ساختند چرا که هدف پیامبر پیشرفت و ایجاد امنیت در جامعه بود.
وی بیان کرد: ما باید استفاده ای را که پیامبر از مساجد به عنوان کانون عظیم فرهنگی، اجتماعی و تربیتی داشتند، احیا کنیم و می توانیم در مساجد بحث تزکیه اخلاق را که از مهمترین اهداف اسلام و بعثت پیامبر بوده است، اجرایی کنیم.
دبیر فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مساجد می توانند به عنوان مهمترین پایگاه دینی در رفع آسیب های اجتماعی به جامعه کمک کنند، گفت: ایجاد وحدت اسلامی در جامعه یک ضرورت است و ضامن بقای جامعه است و از بروز چالش های مذهبی و قومی در جامعه جلوگیری می کند.
وی تاکید کرد: متاسفانه ضعفی که در حال حاضر وجود دارد، این است که نقش روحانیت در مساجد کمرنگ شده است و نقش افراد سطحی نگر و متعصب و افرادی که به شیوه های معمول می خواهند از راه مذهب نان بخورند، زیاد شده است و به بهانه مداحی و رفتارهای مذهبی تند در مساجد فضایی را ایجاد می کنند که این فضا نه مورد تاکید اسلام و نه مورد تاکید پیامبر و نه به نفع جامعه اسلامی است.
این عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: اگر نقش روحانیون و معتمدین را در مساجد تقویت کنیم و اجازه دهیم این کانون فرهنگی، دینی و اخلاقی در محلات و مناطق احیا شود، می تواند به بهبود وضعیت جامعه اسلامی کمک کند.
پایان پیام/
33
ضمیمه :