خبرگزاری شبستان

جمعه ۳۰ مهر ۱۴۰۰

الجمعة ١٥ ربيع الأوّل ١٤٤٣

Friday, October 22, 2021

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : خراسان شمالی - زمان :   ۱۳۹۷/۵/۳۱ - ۰۰:۰۶ شناسه خبر : ۷۲۳۱۹۴

ضرورت رعایت اصول بهداشتی ذبح دام در عيد سعيد قربان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری های قابل سرایت بین انسان و حیوانات، رعایت اصول بهداشتی در ذبح دام الزامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی؛ دکتر «سید احمد هاشمی» گفت: کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی سبب گسترش بیماری های مشترک بین انسان و دام می شود لذا بايد حتما ذبح دام جهت قربانی در کشتارگاه های دام و تحت نظر کارشناسان دامپزشکی انجام شود.
 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان کرد: گوشت تازه ذبح شده باید 12 تا 24 ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال (صفر تا هشت درجه سانتی گراد) نگهداری شود تا عوامل بیماری زای ویروسی، انگلی و باکتریایی موجود در آن از بین برود.
 

 

وی تاکید کرد: در هنگام ذبح دام و قطعه قطعه کردن لاشه، بايد حتما از دستکش و عینک استفاده شود و از هرگونه تماس با موجودات خارجی روی پوست و پشم دام (کنه و کک) خودداری شود.

 

دکتر هاشمی، اظهارداشت: توجه داشته باشيد كه در هنگام ذبح، ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم یا دهان وارد نشود.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآورشد: با توجه به مشاهده یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در استان و فوت این فرد؛ به منظور پیشگیری از این بیماری کشنده رعایت بهداشت در ذبح و مصرف گوشت تازه دام ضروري است.

 

پایان پیام/71

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

اجرای طرح تحویل حجمی آب به کشاورزان باید بومی شود

مدیر امور منابع آب شیروان گفت: با توجه به کاهش ۴۷ درصدی بارندگی این شهرستان و دمای گرم هوای امسال، طرح تحویل حجمی آب به کشاورزان باید بومی شده اجرا شود.

اخبار برگزیده شبستان