خبرگزاری شبستان

جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲

الجمعة ٩ رمضان ١٤٤٤

Friday, March 31, 2023

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : جهان اسلام - اروپا و آمریکا زمان :   ۱۳۹۵/۶/۳ - ۱۴:۴۹ شناسه خبر : ۵۶۸۷۰۰

«حجاب» به لباس رسمی پلیس اسکاتلند اضافه شد
خبرگزاری شبستان: با هدف تشویق زنان مسلمان برای پیوستن به خدمت نظام، حجاب به عنوان بخشی از لباس رسمی پلیس اسکاتلند پذیرفته شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الجزیره، حجاب بخش اختیاری از لباس رسمی پلیس اسکاتلند شد تا زنان مسلمان به پیوستن به خدمت نظام تشویق شود. افسران مسلمان پیش از این برای داشتن حجاب باید موافقت مسئولان را کسب می کردند، اما اکنون حجاب بخش رسمی از لباس پلیس است.

روزنامه دیلی تلگرام به استقبال جمعیت مسلمانان پلیس اسکاتلند که سال 2010 میلادی برای برقراری ارتباط مستحکم با اقلیت های مسلمان تاسیس شد، از اعلام رسمی این خبر اشاره کرد.

« پیل گورملی» رئیس پلیس اسکاتلند گفت: اعلام این مسئله مرا خوشحال می کند و از حمایت جامعه به ویژه جامعه مسلمانان و همچنین افسران پلیس و کارمندان استقبال می کنیم.

گزارش هیئت پلیس اسکاتلند در اوایل سال جاری حاکی از آن بود که چهار هزار و 809 زن در سالهای 2015-2016 خواستار پیوستن به پلیس بودند.

«فهد بشیر» رئیس جمعیت مسلمانان پلیس اسکاتلند، این امر را یک گام مثبت در مسیر صحیح دانست که  نگاه کلی و جامع به سازمان ما را تضمین می کند، بدون شک این اقدام بیشتر زنان مسلمان و اقلیت های دیگر را برای پیوستن به پلیس اسکاتلند تشویق می کند.

گفتنی است، پلیس لندن از 10 سال پیش حجاب را به عنوان بخشی از لباس رسمی پلیس تصویب کرده بود.

پایان پیام/44
کلید ‫واژه‌ها:
|
|
|

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

ائتلاف آمریکایی- سعودی ۱۲۶۴ مسجد را در طول هشت سال جنگ هدف قرار داده است

اداره کل اوقاف یمن با اشاره حجم تخریب مساجد و زیارتگاه‌های در طول هشت سال جنگ ائتلاف آمریکایی- سعودی علیه این کشور گفت: هزار و ۲۶۴ مسجد و ۵۰ زیارتگاه در طول هشت سال مورد هدف قرار گرفتند که حجم این خسارت به ۳۰ میلیارد ریال می رسد.

اخبار برگزیده شبستان