خبرگزاری شبستان

جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲

الجمعة ٩ رمضان ١٤٤٤

Friday, March 31, 2023

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : اجتماعی - سایر حوزه ها زمان :   ۱۳۹۵/۶/۱ - ۱۰:۵۲ شناسه خبر : ۵۶۷۸۷۸
عضو شورای مهندسی فرهنگی شورای عالی انقلاب اسلامی:
در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات کشور کوتاهی کرده ایم/ قانون فیلترینگ در همه کشورها اجرا می شود
خبرگزاری شبستان: بزرگیان با اشاره به قانون فیلترینگ تاکید کرد: قانون فیلترینگ در همه کشورهای آسیایی، اروپایی و حتی در کشورهای مدعی آزادی بسیار جدی تر و شدیدتر اجرا می شود چرا که حفظ فرهنگ ملی و سلامت خانواده از اهمیت زیادی برخوردار است.

احمد بزرگیان، عضو شورای مهندسی فرهنگی شورای عالی انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبستان با بیان اینکه شبکه های اجتماعی نسل جوان و بنیان خانواده را مورد هدف قرار داده است، گفت: با تشکیل شورای عالی فضای مجازی تمام تکالیف و وظایف مربوط به فعالیت در فضای مجازی در قالب این شورا مطرح شد تا بتوانیم محتوای مناسب در حوزه فضای مجازی تولید کنیم.

 

عضو شورای مهندسی فرهنگی شورای عالی انقلاب اسلامی، راه اندازی شبکه ملی اطلاعات کشور را یکی از کارهای جدی برشمرد و خاطرنشان کرد: برای انجام این اقدام باید سرورهایی که خارج از کشور هستند به داخل کشور منتقل کنیم.

 

بزرگیان با اشاره به ظرفیت های موجود در حوزه فضای مجازی کشور، تصریح کرد: بیش از 200 هزار کارشناس فناوری اطلاعات در کشور داریم که مهارت و تخصص لازم را دارند و می توانیم از تخصص آن ها برای ایجاد محتوا استفاده کنیم.

 

عضو شورای مهندسی فرهنگی شورای عالی انقلاب اسلامی با اشاره به گرایش زیاد کودکان زیر 5 سال به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تاکید کرد: سواد دیجیتالی پدر و مادرها در مقایسه با فرزندانشان پایین است و این یک تهدید و خطر جدی محسوب می شود چراکه والدین نخواهند توانست بر روی فرزندانشان کنترل و نظارت داشته باشند.  

 

بزرگیان با بیان اینکه باید آموزش را از دوران کودکی و در خانواده ها آغاز و نهادینه کنیم، تصریح کرد: در شورای مهندسی فرهنگی کشور سعی کرده ایم فضایی برای تربیت صحیح در مواجهه و بهره برداری از فضای مجازی ایجاد شود تا کودکان به یکسری از ارزش ها دستیابی داشته باشند و بر آن اساس رشد کنند.

وی با اشاره به اجرای قانون فیلترینگ در سایر کشورها، تاکید کرد: قانون فیلترینگ در همه کشورهای آسیایی، اروپایی و حتی در کشورهای مدعی آزادی بسیار جدی تر و شدیدتر اجرا می شود چرا که حفظ فرهنگ ملی و سلامت خانواده از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

بزرگیان، با اشاره به استفاده 23 میلیون ایرانی از شبکه های اجتماعی، خاطرنشان کرد: 23 میلیون نفر کاربر بازی های رایانه ای هستند که این بازی ها با هدف تعریف شده است تا بنیان اعتقادی افراد را تحت تاثیر قرار دهد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش و آموزش عالی در رسالت آگاهی بخشی خود در حوزه فضای مجازی کوتاهی کرده اند، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه و سازمان های متعددی که در این زمینه فعال شده اند،همچنین در آموزش و پرورش و آموزش عالی نیز این موضوع فعال شده است.

 

عضو شورای مهندسی فرهنگی شورای عالی انقلاب اسلامی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه فضای مجازیف تصریح کرد: شاید یکی از ضعف های ما این است که در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات کشور کوتاهی کرده ایم.

 

بزرگیان با بیان اینکه باید در تولید محتوا برای فضای مجازی فعالتر وارد شویم و در این حوزه اعتمادسازی کنیم، خاطرنشان کرد: باید جایگزینی مناسب برای شبکه های مسموم اجتماعی وارداتی و بیگانه داشته باشیم که البته در سال های اخیر اقدامات خوب و سازنده ای انجام شده است.

عضو شورای مهندسی فرهنگی شورای عالی انقلاب اسلامی با اشاره به جایگاه مساجد برای تولید محتوا در حوزه فضای مجازی، تصریح کرد: همراهی و حضور مردم در اجرایی شدن طرح ها و برنامه های مختلف از جمله در حوزه فضای مجازی بسیار مهم و ضروری است.

 

بزرگیان با بیان اینکه باید برنامه های داخلی را با یک غنای لازم و حمایت، اجرایی کنیم، تاکید کرد: حمایت های لازم از برنامه های داخلی صورت نمی گیرد به عنوان مثال اگر بخواهیم در داخل کشور، شبکه های اجتماعی ایجاد کنیم سازمان تنظیم مقررات برخورد می کند و موضوع مالیات سایر مسائل مطرح می شود و این درحالی است که شبکه های مجازی که در حال حاضر در اخیتار مردم قرار دارد هیچ گونه معیار و مقرراتی وضع نشده است.

 

عضو شورای مهندسی فرهنگی شورای عالی انقلاب اسلامی با بیان اینکه حمایت های مالی و قانونی، حمایت های اجتماعی و هماهنگی دستگاه ها در حوزه فضای مجازی و تولید محتوا در این بخش ضروری و مهم است، خاطرنشان کرد: کار فرهنگی باید مستمر باشد، با هماهنگی همه نهادها انجام شود و همدیگر را خنثی نکنند و از نظر اقتصادی و مادی حمایت شوند.

 

 

پایان پیام/47

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری حوزه های علیمه و آموزش و پرورش در گفت و گو با شبستان:

روحانیت؛ معرف اسلام با محتوای فاخر در فضای مجازی باشد

حجت الاسلام نیکزاد گفت: امروز روحانیت در فضای مجازی که به تعبیر حضرت آیت الله جوادی آملی فضای حقیقی است؛ نیازمند شناخت دقیق از آن و سواد رسانه در اشکال مختلف برای تولید محتوای فاخر و معرفی اسلام رحمانی است.

اخبار برگزیده شبستان