خبرگزاری شبستان

شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

السبت ١٤ ذو القعدة ١٤٤٤

Saturday, June 3, 2023

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : مهدویت و غدیر - مهدی باوران زمان :   ۱۴۰۲/۱/۶ - ۱۲:۱۷ شناسه خبر : ۱۲۵۸۹۸۹
آیه‌های مهدوی؛
منظور از غیب در آیه ۱۵۵ سوره مبارکه بقره
امام صادق(ع) در پاسخ به سوال از معنای غیب در آیه «الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ ...» فرمود: متقین شیعیان علی‌بن ابیطالب(ع) هستند و مراد از غیب «حجت غایب(عج)» است و شاهد آن آیه شریفه «فقل انّما الغیب الله»

به گزارش خبرنگار گروه غدیر و مهدویت خبرگزاری شبستان، مرحوم علامه مجلسی در کتاب پرگوهر بحارالانوار فصلی را به آیات قرآن کریم و مسئله ظهور امام عصر(عج) و تفسیر و تأویل آن اختصاص داده است.

 

آیه‌ای از سوره بقره

امام صادق(ع) می فرماید: پس از ظهور قائم(عج) به طور حتم سالی فرا می رسد که مردم در آن دچار قحطی و گرفتار ترس شدیدی از کشته شدن و کمبود اموال و جان ها و ثمرات می گردند و این مطلب در قرآن به روشنی دیده می شود آنگاه این آیه شریه را تلاوت می فرمود: «وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ ۗ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ؛ و البته شما را به پاره‌ای از سختی‌ها چون ترس و گرسنگی و نقصان اموال و نفوس و آفات زراعت بیازماییم، و صابران را بشارت و مژده بده».(بقره، ۱۵۵) (بحارالانوار، ج۵۲، ص۲۹۹)

پیامبر اکرم(ص) می فرماید: خوشا به حال صابران و شکیبان در عصر غیبت او، استوار در محبت او که آنها را خداوند عزّوجلّ در کتابش چنین معرفی فرموده است: این قرآن هدایت است برای پرهیزکاران آنها که به غیب ایمان می آورند.(بقره، ۲و ۳)

مراد از غیب چنانچه حضرت صادق(ع) فرمود: کسانی هستند که ایمان آورند به قیام او که حق است.

و نیز از آن حضرت(ع) در مورد آیه «الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ ...» سوال شد، حضرت(ع) فرمود: متقین شیعیان علی‌بن ابیطالب(ع) هستند و مراد از غیب «حجت غایب(عج)» است و شاهد آن آیه شریفه «فقل انّما الغیب الله» (کمال الدین، باب ۳۳، ص۳۴۰)

 

آیه‌ای از سوره آل‌عمران

«... وَلَهُ أَسْلَمَ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ طَوْعًا وَكَرْهًا ...؛ و حال آنکه هر که در آسمان ها و زمین است خواه ناخواه مطیع امر خداست ...»(آل عمران، ۸۳) از رفاعه بن موسی روایت شده که گفت: از امام صادق(ع) شنیدم که در تفسیر آیه شریفه فرمود: هر گاه مهدی(عج) قیام کند مصداق این آیه ظاهر می شود زیرا آن وقت است که در زمین باقی نماند هیچ قریه و بلدی و سرزمینی مگر آنکه در آن قریه و شهر صدا بلند شود به «أَشْهَدُ أَنْ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ وَ اَنّ محمّد رَسول الله.

 

برگرفته از زبور نور (۱۰۰۱ نکته از زندگانی امام مهدی(عج))

پایان پیام/9

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تراشیون در گفتگو با شبستان؛

تأثیر زیارت امام رضا(ع) بر تربیت نسل منتظر/ زیارت فرصت ارتباط با امام زمان(عج) را به ما می‌دهد

یک کارشناس مذهبی با شرح آثار و برکات زیارت امام رضا(ع) در تربیت نسل منتظر و زمینه‌ساز ظهور، گفت: زیارت و حضور در حرم فضای معنوی‌ موردنیاز در عصر انتظار را ایجاد کرده و به ما فرصت ارتباط با امام حی در بستر انس با امام شهید را می‌دهد.

اخبار برگزیده شبستان