خبرگزاری شبستان

جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲

الجمعة ٩ رمضان ١٤٤٤

Friday, March 31, 2023

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : جهان اسلام - اروپا و آمریکا زمان :   ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - ۱۰:۲۶ شناسه خبر : ۱۲۴۹۷۴۳

انتقاد شورای اروپا از ایجاد فضای اقدام علیه مسلمانان در دانمارک
کمیسیون ضد نژادپرستی شورای اروپا در آخرین گزارش خود تاکید کرده است که متاسفانه مسلمانان دانمارک به طور فزاینده ای از سوی سیاستمداران احزاب مختلف سیاسی به عنوان تهدیدی برای ارزش ها و فرهنگ دانمارک معرفی می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « trtworld»، شورای اروپا از دانمارک به دلیل ایجاد فضایی به منظور اجرای اقدامات ضد اسلامی انتقاد کرد.

 

کمیسیون ضد نژادپرستی شورای اروپا در آخرین گزارش خود تاکید کرده است که متاسفانه مسلمانان دانمارک به طور فزاینده ای از سوی سیاستمداران احزاب مختلف سیاسی به عنوان تهدیدی برای ارزش‌ها و فرهنگ دانمارک معرفی می شوند.

 

در آخرین گزارش کمیسیون ضد نژادپرستی شورای اروپا آمده است که سخنان ناشی از نفرت در دانمارک از «حمایت پلیس» تحت نام «آزادی بیان» بهره می‌برد.

 

این گزارش در هفته جاری در بحبوحه خشم نسبت به اقدامات اسلام هراسانه اخیر توسط «راسموس پالودان»، سیاستمدار دانمارکی-سوئدی، رهبر حزب راست افراطی «استرام کورس» (خط سخت) منتشر شد.

 

کمیسیون ضد نژادپرستی شورای اروپا تصریح کرد که مسلمانان دانمارک از جمله کارگران مهمان و افرادی که پناهندگی دریافت کرده اند، به طور فزاینده ای توسط سیاستمداران احزاب مختلف سیاسی به عنوان تهدیدی برای ارزش ها و فرهنگ دانمارک معرفی می شوند.

 

این گزارش با تاکید بر اینکه حزب پالودان از حمایت مالی عمومی قابل توجهی برخوردار است، خواستار قطع همه اشکال حمایت مالی و سایر اشکال نهادهای عمومی از احزاب سیاسی و سایر سازمان‌هایی شد که از سخنان نفرت‌انگیز استفاده می‌کنند یا استفاده از آن توسط اعضای خود را تحریم نمی‌کنند.

 

کمیسیون ضد نژادپرستی شورای اروپا همچنین هشدار داد که تمرکز شدید بر آزادی بیان ممکن است باعث شود در برابر سخنان انزجارطلبانه اقدام کافی صورت نگیرد.

پایان پیام/7

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

ائتلاف آمریکایی- سعودی ۱۲۶۴ مسجد را در طول هشت سال جنگ هدف قرار داده است

اداره کل اوقاف یمن با اشاره حجم تخریب مساجد و زیارتگاه‌های در طول هشت سال جنگ ائتلاف آمریکایی- سعودی علیه این کشور گفت: هزار و ۲۶۴ مسجد و ۵۰ زیارتگاه در طول هشت سال مورد هدف قرار گرفتند که حجم این خسارت به ۳۰ میلیارد ریال می رسد.

اخبار برگزیده شبستان