خبرگزاری شبستان

شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۲

السبت ١٠ رمضان ١٤٤٤

Saturday, April 1, 2023

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : فرهنگ و ادب - سایر حوزه ها زمان :   ۱۴۰۱/۱۱/۶ - ۱۸:۵۴ شناسه خبر : ۱۲۴۹۰۳۵

بازدید وزیر فرهنگ از مدرسه علمیه حقانی قم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سفر استانی یک روزه خود به قم ضمن بازدید از مدرسه علمیه حقانی این استان، از نزدیک پای دغدغه ها و نقطه نظرات طلاب علوم دینی این مدرسه نشست.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع طلاب این مدرسه علمیه، مدرسه حوزوی حقانی را از یکی از اصلی ترین پایگاه های دوران انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: شهید بهشتی، آیت الله مصباح یزدی و شهید صدوقی و بسیاری دیگر از بزرگان انقلاب اسلامی در مدرسه حقانی پرورش یافتند و طلاب این مدرسه با تاسی از مکتب امام خمینی (ره) می توانند جا پای بزرگان حوزه بگذارند.
 
 
وزیر فرهنگ با بیان اینکه حوزه های علمیه برای تولید آثار هنری از ظرفیت بالایی برخوردارند، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید فعالیت خود از برنامه  های فرهنگی و هنری فعالان حوزه های دینی و قرآنی حمایت ویژه خواهد کرد، همچنین رهبر معظم انقلاب نسبت به موضوع انتقال مفاهیم اسلامی و دینی با ابزار هنر تاکیدات فراوان دارند که امیدواریم طلاب هنرمند در رشته‌های مختلف هنری در این عرصه به صورت جدی وارد میدان شوند.
 
 
گفتنی است، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در در جمع طلاب مدرسه حقانی قم گزارش کوتاهی از فعالیت ها و برنامه های حوزه دین، قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی ارائه کرد.

پایان پیام/50

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

مدیر حوزه علمیه امام القائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف):

روزه داری به زندگی افراد نظم و به طبع آن جامعه را قانونمند می کند  

حجت الاسلام بدری با اشاره به  تاثیرات روزه داری بر نظم و قانون جمعی  در جامعه گفت: روزه بر همه امورات جامعه تاثیر دارد و یکی از مهمترین تاثیرات اش ایجاد نظم و ترتیب در زندگی روزه دار است و به طبع آن در جامعه است.

اخبار برگزیده شبستان