خبرگزاری شبستان

شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۲

السبت ١٠ رمضان ١٤٤٤

Saturday, April 1, 2023

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : جهان اسلام - آفریقا زمان :   ۱۴۰۱/۱۱/۲ - ۱۰:۴۲ شناسه خبر : ۱۲۴۸۰۹۸

ابتکار دانشجوی مسلمان در نیجریه تحسین برانگیز شد/ تبدیل ضایعات آب کیسه ای به سوخت هیبریدی
پروژه «زینب بلیامین»، دانشجوی مسلمان و محجبه نیجریه ای برای تبدیل ضایعات آب های کیسه ای به نفت سفید و گازوئیل تحسین مسئولان دانشگاه را در پی داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « muslimnews»، پروژه «زینب بلیامین»، دانشجوی مسلمان و محجبه نیجریه ای برای تبدیل ضایعات آب های کیسه ای  به نفت سفید و گازوئیل تحسین مسئولان دانشگاه را در پی داشت.

 

بلیامین که دانشجوی سال آخر مهندسی شیمی دانشگاه فدرال «دوتسه» نیجریه است،می گوید که تلاش زیادی را برای تبدیل ضایعات آب کیسه ای به سوخت هیبریدی انجام داده است.

 

از سوختی که این دانشجوی مسلمان تولید کرده است، می توان برای تامین برق یک ژنراتور برای تولید برق، روشن کردن لامپ و روشن کردن یک ماشین پمپاژ با موفقیت استفاده کرد.

 

مصرف آب های بسته بندی شده یا آب های کیسه ای سال های اخیر رشد قابل توجهی در کشورهای آفریقایی داشته است.

 

تا سال 2017 «آب کیسه ای» یا همان کیسه های پلاستیکی 500 میلی لیتری آب آشامیدنی مهر و موم شده توسط 33 درصد از خانواده ها مصرف می شد و بیشتر مصرف کنندگان این آب ها فقرا هستند.

 

این آب ها منبع مهم آبی برای افراد حاشیه نشین هستند که به منابع عمومی آب دسترسی ندارند.

 

دانشجوی مسلمان نیجریه ای تلاش کرده است تا از ضایعات این آب ها برای هدف بهتری که تولید سوخت است،استفاده کند.

 

مسئولان دانشگاه «دوتسه» پروژه «زینب بلیامین» را مورد تحسین قرار داده و آن را یکی از مهم‌ترین ابتکارات دانشجویی توصیف کرده اند.

 

به گفته آنها پروژه این دانشجوی مسلمان یکی از بزرگ ترین و با ارزش ترین پروژه های این دانشگاه بوده است و ابراز امیدواری کردند که تلاش های زینب الگویی برای دیگر دانشجویان باشد.

پایان پیام/7

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

«باهم روزه بگیریم»/ تعامل بی‌سابقه با مسلمانان در ماه رمضان در هلند

ماه مبارک رمضان امسال در هلند به دلیل تعامل و ارتباط بی‌سابقه غیرمسلمانان و مسلمانان این کشور متفاوت از سال‌های گذشته است.

اخبار برگزیده شبستان