خبرگزاری شبستان

دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲

الاثنين ٥ رمضان ١٤٤٤

Monday, March 27, 2023

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : اجتماعی - محیط زیست و گردشگری زمان :   ۱۴۰۱/۸/۱۰ - ۱۵:۱۶ شناسه خبر : ۱۲۲۸۳۰۴
رییس سازمان حفاظت محیط زیست:
سند مشارکت معین ایران برای ارائه به کنوانسیون تغییر اقلیم در راستای منافع کشور باشد
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: سند مشارکت معین ملی جمهوری اسلامی ایران برای ارایه به کنوانسیون تغییر اقلیم (NDC) باید از جنبه های فنی، حقوقی و امنیتی بررسی شود و در نهایت به نفع کشور باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، علی سلاجقه در کارگروه ملی تغییر آب و هوا که با موضوع بررسی سند مشارکت معین ملی جمهوری اسلامی ایران برای ارایه به کنوانسیون تغییر اقلیم (NDC) برگزار شده بود، تدوین این سند را بسیار حساس و مهم عنوان کرد و افزود: در تدوین این سند می بایست بررسی های لازم از سه جنبه فنی، حقوقی و امنیتی مورد توجه قرار گیرد و به تایید دستگاه های ذیربط برسد.

معاون رییس جمهوری اظهارداشت: آنچه که در نهایت اتفاق می افتد می بایست در راستای منافع کشور باشد و ما فقط در این زمینه گام بر می داریم.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه با اشاره به تحریم های اعمال شده بر کشور، گفت: این یک اصل اساسی است که کشوری که تحت فشارهای جهانی قرار دارد هیچ وقت نمی تواند در مباحث جهانی مشارکت مطلوبی داشته باشد.

وی تصریح کرد: اگر ما نتوانستیم به تعهدات خود در زمینه کاهش انتشار کربن به طور کامل عمل کنیم به دلیل محدودیت هایی است که در زمینه های مختلف برای ما به وجود آورده اند.

سلاجقه با بیان اینکه ما در سند NDC  می بایست مطالبه گر باشیم، خاطرنشان کرد: رویکرد این سند باید به گونه ای باشد که مواضع کشور ما را بیان کند.

معاون رییس جمهور افزود: ما باید با حفظ کرامت خود و در نظر گرفتن عزت، مصلحت و حکمت نظام، در کنار جامعه جهانی برای تحقق اهداف محیط زیستی این کنوانسیون تلاش کنیم.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با طرح این پرسش که کشورهای توسعه یافته چه اندازه به تعهدات خود به کنوانسیون تغییرات آب و هوایی برای رسیدن به کربن صفر عمل کرده اند، گفت: این کشورها تعهد کرده بودند یکصد میلیارد دلار به صندوق سبز اقلیم اختصاص دهند اما الان نگاه کنید که چقدر از این تعهد محقق شده است؟

سلاجقه با تشکر از تلاش نمایندگان دستگاه ها برای تدوین سند NDC، ضمن تایید کلیات سند مذکور متذکر شد: برای اعمال برخی از اصلاحات و به روز رسانی این سند می بایست جلسه تخصصی برگزار شود و پس از نهایی شدن آن، به تایید همه دستگاه های عضو برسد.

در جلسه امروز، نمایندگان دستگاه های مختلف عضو کارگروه ملی تغییر آب و هوا به بحث و بررسی پیرامون سند مشارکت معین ملی جمهوری اسلامی ایران برای ارایه به کنوانسیون تغییر اقلیم (NDC) پرداختند و از جوانب گوناگون نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.  

پایان پیام/50

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری حوزه های علیمه و آموزش و پرورش در گفت و گو با شبستان:

روحانیت؛ معرف اسلام با محتوای فاخر در فضای مجازی باشد

حجت الاسلام نیکزاد گفت: امروز روحانیت در فضای مجازی که به تعبیر حضرت آیت الله جوادی آملی فضای حقیقی است؛ نیازمند شناخت دقیق از آن و سواد رسانه در اشکال مختلف برای تولید محتوای فاخر و معرفی اسلام رحمانی است.

اخبار برگزیده شبستان