خبرگزاری شبستان

دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

الاثنين ١٦ ذو القعدة ١٤٤٤

Monday, June 5, 2023

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : اصفهان - زمان :   ۱۴۰۱/۴/۳ - ۲۱:۵۴ شناسه خبر : ۱۱۸۹۱۴۵

دیدار تشکّل های میانی اداره تبلیغات اسلامی با فرماندار آران و بیدگل
همزمان با سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی، اعضای تشکل های میانی اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل با فرماندار این شهرستان دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آران و بیدگل، همزمان با سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی و روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی، اعضای تشکّل های میانی اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل با فرماندار این شهرستان دیدار و گفت و گو کردند.

 

در این دیدار که در دفتر فرماندار برگزار شد، اعضای شورای هیئات مذهبی، کانون مداحان، دبیرخانه دائمی آیین ها و همایش های مذهبی، رئیس و کارشناسان اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل حضور داشتند.

 

 

در این دیدار، سید حسین حسینی رئیس شورای هیئات مذهبی شهرستان آران و بیدگل، روح اله اوقانی رئیس کانون مداحان و چند تن از اعضای تشکل های میانی اداره تبلیغات اسلامی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها به بیان دغدغه های فرهنگی مذهبی پرداختند.

 

تکمیل پروژه مجتمع فرهنگی اداری اداره تبلیغات اسلامی، حمایت و همکاری در اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی در راستای کاهش آسیب های عزاداری، پیگیری جهت تخصیص بخشی از اعتبارات فرهنگی شهرداری در حوزه فعالیت های شورای هیئات مذهبی و کانون مداحان، تامین اقلام اساسی نذورات محرم از مهم ترین درخواست های اعضا در این نشست بود.

 

ارائه گزارش حجت الاسلام ابوالفضل مجیدی تبار رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل، بیانات فرماندار آران و بیدگل و مدیحه سرایی مداح اهل بیت(ع) سید حسن سیدیان از دیگر برنامه های این نشست بود.

 

پایان پیام/513

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

امام جمعه گلپايگان:

چالش های اقتصادی وفرهنگی نتیجه الگو نبودن امام خمینی (ره) است

حجت السلام کرامتی با تبیین اینکه امام خمینی(ره) با برنامه ریزی و ایجاد شبکه نظام منددر یک حرکت جهادی انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند، گفت: نتیجه چالش های امروزی اقتصادی و فرهنگی ناشی از الگو نبودن امام راحل و نبود عزم و اراده برای حل مشکلات است

اخبار برگزیده شبستان