خبرگزاری شبستان

شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۲

السبت ١٠ رمضان ١٤٤٤

Saturday, April 1, 2023

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : اجتماعی - جوانان و اشتغال زمان :   ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۵:۲۴ شناسه خبر : ۱۰۶۶۱۱۲
مدنی با سرمایه‌گذاری ۲۵ هزار میلیارد ریالی در سال جاری خبر داد؛
اشتغال‌زایی ۱۸ هزار نفری برکت با احیای ۳۰۰ بنگاه اقتصادی
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از اشتغال‌زایی ۱۸ هزار نفری با احیا و توسعه ۳۰۰ بنگاه اقتصادی در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، امیرحسین مدنی در مراسم شکرانه احیا و بهره‌برداری از 130 بنگاه اقتصادی در سال جهش تولید ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به نام‌گذاری سال جاری به عنوان «تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» از سوی رهبر معظم انقلاب، سرمایه‌گذاری اقتصادی و مشارکت با 300 بنگاه و واحد تولیدی متوسط و بزرگ را به منظور احیا، توسعه و افزایش توان تولید با سرمایه‌گذاری کل 25 هزار میلیارد ریالی در دستور کار داریم.


وی خاطرنشان کرد: احیا و توسعه این 300 بنگاه اقتصادی متوسط و بزرگ علاوه بر احیای 20 هزار میلیارد ریال سرمایه مردمی و بخش خصوصی، اشتغال‌زایی برای 18 هزار نفر را به دنبال دارد.


مدنی همچنین از احیا و بهره‌برداری از 130 بنگاه متوسط و بزرگ در سال 99 خبر داد و اظهار داشت: در سال جهش تولید و با سرمایه‌گذاری 2 هزار و 500 میلیارد ریالی بنیاد برکت، 130 واحد تولیدی به ارزش حدوداً 10 هزار میلیارد ریال به چرخه تولید کشور بازگشته‌اند. همچنین 7 هزار و 500 میلیارد ریال سرمایه مردمی و کارآفرینان احیا و بیش از 10 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده است.


مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به رونمایی از دستگاه اکسیژن‌ساز یکی از شرکت‌های مشارکتی دانش‌بنیان این بنیاد در استان قزوین گفت: شرکت سدنا یکی از واحدهای مشارکتی فعال در حوزه تولید محصولات دانش‌بنیان از جمله اکسیژن‌ساز و تب‌سنج است که در حوزه درمان کرونا کاربرد دارند. 


وی افزود: بنیاد برکت از سال 1398 اقدام به مشارکت اقتصادی با این شرکت دانش‌بنیان کرده و با سرمایه‌گذاری 40 میلیارد ریالی در این واحد تولیدی باعث ایجاد اشتغال برای 175 نفر شده است.


مدنی خاطرنشان کرد: محصولات این شرکت دانش‌بنیان در حال حاضر به کشورهای مختلف از جمله روسیه، اسپانیا و ارمنستان صادر می‌شود.


مدیرعامل بنیاد برکت همچنین از افتتاح شرکت شترمرغ رزین پرور خبر داد و گفت: ظرفیت سالانه این واحد تولیدی فعال در شهر آبیک 300 قطعه شترمرغ مولد و 4 هزار قطعه پرواری است.


وی بیان کرد: بنیاد برکت از سال 98 اقدام به مشارکت با این واحد تولیدی با حجم سرمایه‌گذاری بیش از 113 میلیارد ریالی کرده است. فعالیت این واحد پرورش شترمرغ، فرصت کسب و کار برای 175 متقاضی اشتغال را نیز فراهم آورده است.


گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تاکنون 596 طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی و خدمات بیمه‌ای را با حجم سرمایه‌گذاری 2 هزار و 45 میلیارد ریال در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته استان قزوین به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

پایان پیام/260

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری حوزه های علیمه و آموزش و پرورش در گفت و گو با شبستان:

روحانیت؛ معرف اسلام با محتوای فاخر در فضای مجازی باشد

حجت الاسلام نیکزاد گفت: امروز روحانیت در فضای مجازی که به تعبیر حضرت آیت الله جوادی آملی فضای حقیقی است؛ نیازمند شناخت دقیق از آن و سواد رسانه در اشکال مختلف برای تولید محتوای فاخر و معرفی اسلام رحمانی است.

اخبار برگزیده شبستان